OM OSS

At Wallpaper group ble i 2013 etablert som et designstudio på Grünerløkka. Showroomet er en tverrfaglig arbeidsplass for interiørarkitekter, møbeldesignere og boligstylister. At Wallpaper group leverer idag tjenester innen, møbeldesign og boligstyling. Vi har knyttet til oss mange attraktive samarbeidspartnere som gjør at vi kan tilby en helhetlig løsning i prosjektleveransene innenfor de tre områdene.

Vår boligstyling avdeling består i dag av våre to stylister Jannicke Gram og Siri Findal. De har begge lang fartstid innen interiørdesign, styling og service. Jannicke står for en elegant, tøff og tidsriktig stil fylt av kontraster. Hun er en mester i å kombinere det hjemmekoselige med det sofistikerte. Siri elsker det mer urbane, og den skandinaviske og trendy looken er hennes signatur. Hun tryller med lite og har en unik evne til å skape den rette stemning som kundene ønsker.

Hos oss kan du være trygg på at alt blir godt ivaretatt. Vi er erfarne, har stort lager med ulik inventar og møbler og vi har egne bærere og varebiler, alt inkludert i prisen.